TAT beroepsopleidingen

Het team

Alle trainers en docenten zijn ervaren en hebben grote affiniteit met de branche waarin ze trainen. Hun jarenlange ervaring als trainer en/of docent zorgt voor een gefundeerde basis om de juiste vaardigheden op een professionele wijze over te brengen.

 

Nicole Tros

Functie: directeur en trainer TAT beroepsopleidingen/Tros Advies en Training.

Nicole Tros heeft binnen het toerisme en de luchtvaart verschillende functies bekleed. Sinds 2007 leidt Nicole Tros het CRKBO-erkend opleidingsinstituut TAT beroepsopleidingen. Samen met haar docenten, trainers en medewerkers van het instituut zorgt zij voor een open en transparante bedrijfsfeer waarin aandacht voor de professionele- en persoonlijke ontwikkeling van de studenten te allen tijde centraal staat.

 

Manon Janssen

Functie: trainer Opleiding Grondsteward(ess) en trainer CODECO.

Manon heeft 17,5 jaar als grondsteward(ess) bij Martinair gewerkt. Zij is bij de basis begonnen en uiteindelijk doorgegroeid als Senior Passenger Handling. Manon heeft dus alle facetten van deze dynamische wereld kunnen ervaren. In de leidinggevende functie van Senior Passenger Handling heeft zij veel van haar collega's ingewerkt, beoordeeld en begeleid. Aangezien afkicken van een 'rood hart' bijna onmogelijk is, deelt zij graag haar praktijkervaring met studenten. Manon is een expert op haar vakgebied en draagt haar kennis graag over aan haar studenten. Enthousiast en gedreven geeft zij het vak luchtvaartdienstverlening voor de opleiding Grondsteward(ess) van TAT beroepsopleidingen.

Steekwoorden die Manon omschrijven: enthousiast, gedreven en professioneel.

 

Annabelle Kloks

Functie: trainer Cabinepersoneel Allround luchtvaartdienstverlener.

Annabelle is sinds 2008 werkzaam bij KLM als Flight attendant. Na de middelbare school heeft ze een universitaire studie Geschiedenis met succes afgerond. Annabelle houdt van kennis delen en kan deze helder overbrengen. Zij heeft deze vaardigheid ontwikkeld tijdens haar studieperiode in onderzoek en presentaties. Annabelle is bekwaam in het sturen binnen een harmoniemodel met respect naar klanten en collegae, is duidelijk in haar communicatie en optreden. In haar werk staat servicegerichtheid, kwaliteit en veiligheid op een hoog plan.

Annabelle is prettig in de omgang met mensen, heeft belangstelling voor de ander en kan haar omgeving motiveren en stimuleren.

 

Jacqueline Scherpenzeel 

Functie: trainer Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener en Opleiding Allround toeristisch medewerker

Jacqueline Scherpenzeel heeft na het behalen van haar VWO-diploma de PABO afgerond en daarna een aantal jaren met veel plezier voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Verder heeft ze twee zomers in de Verenigde Staten gewerkt voor een zomerkamp-organisatie en is toen besmet geraakt met het reis-virus…

Sinds 1994 is Jacqueline werkzaam als Cabin Attendant bij KLM. Tevens heeft ze vier jaar als nevenfuntionaris gewerkt bij KLM Cabine-opleidingen, waar ze onder andere Basiscursussen Cabinepersoneel en trainingen Omgaan met Agressie heeft gegeven.

Jacqueline is open en enthousiast, vindt het prettig om haar kennis en ervaringen met anderen te delen en hen te begeleiden bij hun leerproces.

 

Lisanne van den Busken

Functie: medewerker klantencontact en assistent trainer Topopleiding Allround luchtvaartdienstverlener

Lisanne heeft in 2012 haar diploma aan het instituut TAT behaald. Na haar opleiding is zij gaan werken als grondstewardess voor KLM. Met veel enthousiasme brengt zij haar kennis over aan studenten van TAT.

Lisanne is spontaan, eerlijk, geduldig en behulpzaam. Kortom: een échte luchtvaartdienstverlener. Haar kennis en enthousiasme is een absolute meerwaarde voor de studenten van TAT.

 

Marianne de Kruyf

Functie: trainer opleiding Allround toeristisch medewerker. Marianne heeft na het behalen van haar HBO-toerisme 22 jaar als reisleidster in o.a. Indonesië, Australië, Oost-Europa en Inda gewerkt. Enthousiast brengt zij de studenten de kneepjes van het vak bij. Naast haar werk voor TAT beroepsopleidingen werkt zij als recruiter bij een grote Nederlandse reisorganisatie.

Marianne heeft een enorme dosis kennis en vaardigheden in huis. Zij heeft een open uitstraling en staat bekend om haar professionele en praktijkgerichte wijze van lesgeven.

 

Kees Jan Hundling

Functie: trainingsacteur

Kees Jan Hundling is sinds 1985 regisseur en acteur in het beroepstoneel. Hij heeft een grote passie voor mensen en hun ontwikkeling. Tevens heeft Kees Jan acteurs opgeleid tot professioneel trainingsacteur.
Kees Jan Hundling is tevens verbonden aan het gerenommeerde BGL & Partners als trainer.

Op professionele wijze en met veel betrokkenheid geeft Kees Jan studenten feedback op hun functioneren tijdens het rollenspel.

 

Frans Weijgers

Functie: docent engels en nederlands voor de opleiding Steward(ess) en Grondsteward(ess)

Frans is als docent engels en nederlands verbonden aan Opleiding Steward(ess). Frans is oprichter van La Croix Talen en InCompany Talen. Hij is lange tijd werkzaam geweest als Customer Service Manager bij de Amerikaanse uitgeverij Time Warner Publishing. Frans weet dus hoe belangrijk goede service is. Al sinds 1988 treedt hij op als docent Nederlands voor Anderstaligen en als docent Business English.

Steekwoorden die Frans omschrijven: vakbekwaam, servicegericht, vriendelijk en accuraat

TAT beroepsopleidingen | 072-7430122